Susanne arbejder i krydsfeltet mellem HR, kommunikation og analyse.

Susanne Gormsen har en lang og solid erfaring inden for HR, kommunikation og analyse og har siden 2008 været selvstændig
HR partner. Hendes baggrund er cand.merc. i organisation og afsætning. To spor der tilsammen udgør et stærkt fundament oggiver en naturlig kobling mellem HR, kommunikation og forretning.

Mere end 10 år som bl.a. personalechef og HR partner har givet Susanne en stærk og bred HR-kompetence. Den bygger oven på en solid kommerciel erfaring fra markedsanalyse og reklamebureau, hvor hun havde ansvar for at levere kommunikationsstrategier og -løsninger, der skabte relationer og kundeloyalitet for en række større danske og internationale kunder.

Susanne løser HR, kommunikations- og analyseopgaver på både strategisk og operationelt niveau. Hun har faciliteret lederudviklingsforløb, lærende konferencer og seminarer, arbejdet med forandringsledelse både som projektleder, underviser og ekstern rådgiver, samt undervist i projektledelse.

Som konsulent har Susanne erfaringer fra mange forskellige virksomheder og brancher. Uanset branche er hun som samarbejdspartner målrettet, kreativ og dialogorienteret. Hun bidrager med positivt engagement, har blik for processen, holder fremdrift i opgaverne og leverer konkrete løsninger og resultater.

Hun har erfaringen til at udvikle og implementere HR-processer og lederværktøjer. Forståelsen for, at tingene skal gøres enkle og anvendelige for at fungere i dagligdagen. Og målbare for at sikre implementering og opfølgning.

Med sin tilgang har Susanne øje for, at HR er til for at støtte forretningen i at nå sine mål.

Løbende deltagelse i konferencer, seminarer og uddannelse er en naturlig vej for Susanne til tilegne sig og anvende ny viden, teori og værktøjer.

Faglig baggrund

Uddannelse
Cand. Merc.
(organisation og arbejdssociologi, afsætning og markedsanalyse)
Efteruddannelse
Personalejura – løbende
HRM, Cand.merc. valgfag
Proceskonsulent
Dybdedemokrati
Ledelse og arbejdsliv. Cand. merc. valgfag
Om forvandling - af ledelse og organisering. CBS Sommerskole
Testværktøjer: OPQ32, JTI, Reflector Big Five